Niet uitsluitend kostenbesparend; vooral een professionele uitstraling.

Kostenbeheersing is belangrijk. Meestal is dat de primaire focus van bedrijven als het gaat om nieuwe diensten zoals bijvoorbeeld Voice Over IP. Besparing door inzet van nieuwe technologie is inderdaad bijna altijd mogelijk, naar onze mening is het echter nog veel interessanter om te zien hoe onze VOIP-diensten kunnen zorgen voor een professionele uitstraling, flexibiliteit en gemak.

Omdat onze telefooncentrales slechts uit software bestaan en deze zich in verschillende datacenters op het internet (in de cloud) bevinden, kunt u tegen lage kosten gebruik maken van geavanceerde technologie; mogelijkheden die voorheen voor velen onbetaalbaar bleken maken wij nu voor iedereen inzetbaar: middels Hosted VOIP.

Professioneel

Een professionele uitstraling is belangrijk voor uw bedrijf. Automatische openingstijden, een welkomstboodschap, keuze-menu's en wachtmuziek dragen hier aan bij. De beleving van iemand die telefonisch contact met u opneemt is enorm van belang voor de klant-tevredenheid; een eerste indruk kunt u slechts één keer maken. Daarnaast kan een keuze-menu er voor zorgen dat een inkomend gesprek direct op het juiste toestel terecht komt. Niet alleen prettig voor de beller, ook voor u.

Flexibel

Omdat uw telefooncentrale zich in de cloud bevindt, kunt u er op iedere gewenste locatie gebruik van maken. De enige vereiste is een internetverbinding, vast of mobiel. Daarnaast kunt u allerlei apparaten inzetten om mee te bellen. Vaste telefoontoestellen, draadloze toestellen (DECT), software-telefoons en apps op uw mobiele telefoon. Waar u ook bent, er is altijd een manier om representatief te communiceren. Zo kunt u bijvoorbeeld overal met uw vaste zakelijke telefoonnummer uitbellen.

Schaalbaar

Nooit meer problemen met een telefooncentrale in de meterkast die 'vol' zit en niet meer uitgebreid kan worden. Het beheer van uw centrale is onze zorg en uitbreiding is altijd mogelijk. Groeien kan altijd. Een stapje terug doen kan ook; wij werken niet met langlopende contracten. Maandelijks opzeggen is bij ons geen enkel probleem.